Campanii media

Campanii media Arad

Prin campanie media intelegem campanie in presa, campanie radio sau campanie TV. Asiguram integral managementul de campanie de la faza de planificare pana la faza de achizitie a spatiilor de difuzare, monitorizare si furnizare a rapoartelor de audienta pentru orice fel de campanie media.

Campanii online Arad

Consta in prezenta planificata a reclamei pe mai multe site-uri. Selectia este facuta functie de target-ul vizat si audienta, avantajul major al internetului fiind costul redus si target-area foarte buna. Modalitatea de distrubuire a mesajului este mai rapida si mai eficienta, iar rezultatele sunt obtinute in timp real ceea ce permite o mare flexibilitate.

Campanii outdoor Arad

Panou publicitar, backlight, unipol, billboard, city lights sau ecran led. Toate fac parte din oferta de medii publicitare ce sunt integrate intr-o campanie outdoor. Raspundem prompt pentru realizarea designului grafic din faza de concept si pina la realizarea propriu-zisa a solutiei de afisare.

Promoții și evenimente Arad

Gandirea si realizarea de concepte si solutii pentru promotii si evenimente mass-media. Artisti consacrati, personalitati mondene, catering, amenjare decor, sunet si lumina sunt elementele care asigura buna desfasurare a unui eveniment. In cazul promotiilor, hostese si materiale POSM, productie si creatie.

Rezervă on-line un panou publicitar în Arad

Așteptăm cererile de ofertă și încercăm să vă răspundem cat mai rapid

Rezervă on-line un panou publicitar în Arad